Man-vrouw weekend 2021 – uitgesteld

Giep van Werven Jannet Prinsen man-vrouw workshop Levenskunst bewustwording coaching

UPDATE: Omdat deze workshop in het voorjaar van 2021 niet kan doorgaan, schuiven we ‘m door naar later dit jaar. Had je je ingeschreven? Dan ontvang je automatisch bericht over de nieuwe data.

In deze workshop willen wij verdieping geven aan het vrouwelijke en mannelijke principe, zodat een ieder vanuit zijn oorsprong kan (worden) ontvangen en creëren.

Het thema van het weekend is Voorbij de gebondenheid.

De rolpatronen tussen man en vrouw zijn door de eeuwen heen door de cultuur ingeslepen en zijn stereotypen geworden. De sterke man, de zwakke vrouw, de bezorgde moeder, de strenge vader. We houden dat beeld in stand, omdat we alleen vanuit die bevestiging met elkaar kunnen omgaan. We plakken etiketten, we poetsen het beeld op en we oordelen, alles vanuit angst en wantrouwen.

Als je door die angst heen kunt gaan, zul je beseffen dat zo’n etiket helemaal niet bestaat. Dat je als man en als vrouw in liefde kunt leven en je verbinden, met oog voor de mannelijke- én de vrouwelijk kracht. Dat vraagt vertrouwen, acceptatie en overgave: onderwerpen die tijdens dit weekend ruim aan bod zullen komen.

Giep van Werven & Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte is 18 personen. NB: deze groep is al vol.

Investering: Je investering voor dit weekend is 485,- euro per persoon. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Deze groep is al vol. Je kunt je wel alvast inschrijven voor het man-vrouw weekend in 2022.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte