Wij begeleiden uiteenlopende mensen, mannen en vrouwen, jong en oud, die – op welke wijze dan ook – zijn gaan beseffen dat zij in hun dagelijkse leven hun bestemming zijn kwijtgeraakt. Ons doel is om je te helpen de mist te laten optrekken en weer in contact te komen met je kern, met je eigenlijke zelf.

  • Zoek je antwoord op levensvragen als ‘wie ben ik?’ ‘wat kom ik hier eigenlijk doen?’ en ‘waarom overkomt mij dit (steeds weer)?’
  • Worstel je met een traumatische ervaring en weet je niet hoe je die een plek moet geven in je dagelijks leven?
  • Ervaar je fysieke of mentale klachten en zoek je iemand die je daarbij kan helpen?
  • Ben je boos op de wereld en voel je je totaal machteloos en onbegrepen?
  • Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent en heb je geen idee hoe je de zaak weer op de rit krijgt?

Dan ben je van harte welkom in onze praktijk in Lieren (Apeldoorn) of Amsterdam.

Giep van Werven Jannet Prinsen Levenskunst coaching bewustwording individuele begeleiding

Wij helpen je om je bewust te worden van je patronen en verdrongen gevoelens. Vaak vinden die hun oorsprong in het verleden, in traumatische ervaringen of in zielenthema’s. In een gezamenlijke zoektocht krijg je langzaam maar zeker zicht op het ontstaan van je fysieke, mentale of emotionele klachten. We leren je om (opnieuw) contact te maken met je kern en begeleiden je naar bewustwording. Zodat ook jij weer ontdekt wie je diep van binnen bent.

Wanneer je in contact staat met je kern, ga je vanuit je eigen, unieke oorsprong leven. Want onder al die laagjes angst en frustratie – die we allemaal hebben – zit een diepere laag, waar vrede heerst en harmonie is. Als je dat weet, hoef je niet meer bang te zijn of je bedreigd te voelen. Je laat je niet meer beïnvloeden door impulsen van buitenaf, je maakt bewust keuzes en neemt zelfstandig, vanuit je eigen wil de juiste beslissingen over jouw leven.

Spreekt jou dit aan, neem dan contact met ons op.


“Ik ben naar Giep gegaan, omdat ik tegen een patroon opliep wat ik dacht zelf te kunnen veranderen, maar ondanks vele pogingen lukte mij dat niet. Mijn leven is daarna nooit meer hetzelfde geweest; ik kreeg zicht op meer van mijzelf. Ik herinner mij mijn eerste ontdekking van ‘minachting’, een onderdeel van mij, dat ik had veroordeeld, waardoor ik er geen zicht meer op had. Het klinkt misschien gek met de ontdekking van zo’n ‘lelijk’ onderdeel, maar ik werd rijker en leuker voor mijzelf en mijn omgeving. Ik werd werkelijker. En het heeft de relatie met mijn dochter liefdevol gemaakt en zo gered. Mijn reis naar bewustwording gaat nog steeds verder en ik wil niet stoppen met reizen.” – Marjolein Minks


Ben je benieuwd wat onze werkwijze is bij deze één-op-één begeleiding en hoe we jou kunnen helpen weer in contact te komen met je kern? Lees dan hier verder of neem contact met ons op via mail of telefonisch (06-13327061).