Om je te kunnen begeleiden op jouw unieke pad en erachter te komen wat jouw ‘blauwdruk’ is, gaan we uiteraard met je in gesprek. Maar het belangrijkste component van ons werk is energie.

Behalve een fysiek lichaam, heb je als mens namelijk ook een energielichaam. Via het energielichaam kun je vanuit je geconditioneerde of voorgeprogrammeerde denken teruggaan naar je gevoel. Om het proces van bewustwording in gang te kunnen zetten en bij je kern te komen, is het dus nodig om te ‘communiceren’ met dat energielichaam.

Binnen de kosmos is alles met elkaar verbonden, elk element maakt deel uit van een groter geheel, niets staat op zichzelf. Dat betekent dat de mens – als onderdeel van de kosmos – in hoge mate wordt beïnvloed door energie uit diezelfde kosmos.

Bladnerf Levenskunst Giep van Werven Jannet Prinsen individuele begeleiding bewustwording coaching

Een verstoring op een bepaalde plek in het systeem – de familie is bijvoorbeeld zo’n systeem, maar ook de energiestromen in het eigen lichaam – heeft dus gevolgen voor het hele systeem. Daarom richten wij ons niet alleen op de verstoorde plek, maar kijken wij naar de samenhang tussen de verschillende delen in het systeem.

Het verwerken van emoties speelt hierbij een cruciale rol. Doordat we als mens emoties niet alleen beleven, maar we ons er zelfs mee identificeren – we ‘worden’ onze emoties –, vormen emoties vaak een fysieke of energetische belemmering om bij ons gevoel en onze kern te komen.

Wij helpen je je bewust te worden van bepaalde patronen en verdrongen gevoelens, waarbij gebeurtenissen in het verleden, traumatische ervaringen en zielenthema’s een rol kunnen spelen. Dit proces wordt ondersteund door de energetische begeleiding waarbij we je weer in contact brengen met gezonde levensenergie. Gebieden in het lichaam waar de energie geblokkeerd is geraakt, waar pijnlijke herinneringen liggen opgeslagen, openen zich weer. Hierdoor wordt het mogelijk oude patronen vanuit een nieuw perspectief te bezien en krijgt ook je lichaam de kans zich te herstellen.

Op reis

Het proces van bewustwording kun je beschouwen als het beklimmen van een berg. Aan de voet van de berg is de top nog niet zichtbaar, dus als je de top wilt bereiken zul je de eerste stap moeten zetten. Je kunt op je tocht geen stappen overslaan. Elke stap moet gezet worden.

bergpad Levenskunst Giep van Werven Jannet Prinsen bewustwording

Tijdens de reis kom je ongetwijfeld gladde, smalle en steile stukken tegen, waardoor je – voor je gevoel – soms een paar passen teruggaat in plaats van vooruit. Daarna vervolg je je weg naar de top weer en je zult zien dat stukken die je eerder lastig vond, je nu gemakkelijker afgaan.

Wij begeleiden je weliswaar op je tocht, maar lopen het pad niet voor je; dat moet je zelf doen. En bedenk dat de reis op zich belangrijker is dan het bereiken van de top. Het afleggen van de weg is namelijk jouw specifieke ervaringsreis. Jouw stappen worden hierdoor authentiek en krijgen binnen jouw beleving een eeuwigheidswaarde.

Het is onze taak je zodanig te ondersteunen dat je in staat bent deze stappen te zetten. Dat doen wij via energie-overdracht, gesprekken en oefeningen. Wij begeleiden je net zolang tot je je reis zelfstandig kunt voortzetten.

Heb je vragen? Wil je meer informatie of een afspraak maken met Giep of Jannet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail. Of bel ons op nummer 06-13327061.