Ben jij benieuwd wie je werkelijk bent, voorbij alle bedachte vormen, aanpassingen en conditionering? Ben je bereid de patronen in je leven recht in de ogen te kijken en in twijfel te trekken? Durf jij je nieuwsgierigheid de ruimte te geven en je eigen stappen te zetten?

Dan nodigen wij je uit voor een ontmoeting met jezelf. Want alleen als je jezelf kent, kun je afscheid nemen van je belemmerende patronen en automatismen. Dit afscheid is het startsein voor authentiek handelen als vrij individu.

Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is Een korreltje vertrouwen en een halve gram moed. Meer niet. Echt. ‘Maar hoe ga ik dat dan inzetten?’, vraag je je af. Wij nemen je mee op een ervaringsreis die je voert naar inzicht in de Eenheid, waarbinnen veranderingen elkaar als een dans opvolgen.

Bekijk het overzicht van onze midweken en schrijf je meteen in.

Giep van Werven Jannet Prinsen Levenskunst Meeuwenveen cyclus workshop bewustwording

Twee of drie keer per jaar bieden wij een midweek aan waarin je op zoek gaat naar je kern. Je ontdekt dat je een instrument hebt om om te gaan met de omstandigheden: je ondeelbare Ik. Dat in de waan van alledag helaas continu ondergesneeuwd raakt door het ego, dat uit vele kleine ik’jes bestaat.

Je ego is een junk die voortdurend aandacht vraagt en snakt naar erkenning. Zodra je je dat beseft en bereid bent naar binnen te gaan, valt de sluier weg en krijg je zicht op je werkelijke Ik. Laat je inspireren door de nieuwsgierigheid om jezelf te ontmoeten en gun jezelf de ruimte van de autonomie.


“Testimonial van Michiel, die van origine liever op de bank voor de tv ligt en het allemaal wel best vond. Totdat zijn geliefde een pad op ging wat in eerste instantie een shock veroorzaakte en later inspireerde tot het maken van eigen stappen. De eerste stap was dubbel, uit nood geboren, ik wist niet meer wie ik was naast een veranderende vrouw, en de inspiratie kwam doordat ik, nieuwsgierig geworden, ging lezen in haar cursusmap en dacht: Hij schrijft over mij! En dat was ook zo….. Dit was 20 jaar geleden. En nu lig ik nog steeds graag op de bank voor de tv, maar m’n leven heeft daarbij wel een wending genomen. Stukje bij beetje leer ik mijn leven als van mijzelf te zien en prijs ik me gelukkig dat ik daarin begeleid word door iemand die het weet en die zonder oordeel met me meekijkt.” – Michiel


Bekijk hier het overzicht van onze midweken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons ook bellen op nummer 06-13327061. We staan je graag te woord.

Giep van Werven en Jannet Prinsen

Giep van Werven Jannet Prinsen Levenskunst workshop Meeuwenveen bewustwording coaching