Met de workshops van Levenskunst begeleiden wij je in het proces van bewustwording, een aaneenschakeling van waarnemen en loslaten, zonder oordeel en vol mededogen voor jezelf. Je zult tijdens deze weekenden de kracht en energie ervaren van een groep mensen die – net als jij – op pad zijn gegaan, op zoek naar de kern.

Levenskunst organiseert door het jaar heen verschillende workshops:

Tijdens deze weekenden vind je de ruimte voor reflectie en verdieping. Je krijgt door interactie en oefeningen zicht op wie je eigenlijk bent en hoe je minder vanuit je denken en meer vanuit je gevoel kunt leven. Wij bieden je daarvoor alle tools en liefdevolle begeleiding.

Bekijk hier het overzicht van onze workshops en schrijf je meteen in.


“Na jaren van aanpassen aan anderen en daardoor niet mezelf zijn, met een paar heftige gebeurtenissen als gevolg, ben ik in 2010 bij Levenskunst terechtgekomen. Inmiddels leef ik steeds meer een leven dat bij mij past. ‘Oordelen, beoordelen, veroordelen’ zijn begrippen, die niet meer bij mij horen, en dat geeft heel veel ruimte.” – Yvonne


Giep van Werven Jannet Prinsen Levenskunst workshop Meeuwenveen bewustwording coachingPraktisch

Inschrijven: Klik op de workshop waaraan je wilt deelnemen. Hier vind je meer informatie, data en kosten. De workshops worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op die pagina of per mail.

Start- en eindtijd: Op vrijdagavond start de workshop om 18.00 uur met een broodmaaltijd.
De workshop eindigt op zondagmiddag rond 15.00 uur.

Locatie: Alle workshops vinden plaats op het terrein van Meeuwenveen Accommodaties.
Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte.

Je vindt hier het overzicht van al onze workshops.