Om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het proces van bewustwording, schreef Giep van Werven een boek en maakte hij een DVD. Zowel het boek als de DVD kun je bij ons bestellen.

Giep van Werven boek Korreltje vertrouwen halve gram moed

Boek ‘Een korreltje vertrouwen en een halve gram moed’

Het boek Een korreltje vertrouwen en een halve gram moed beschrijft de boeiende ervaringsreis van iemand die door een flits van besef hoe het leven in al zijn volheid kan zijn, besluit zijn mechanische bestaan achter zich te laten. Op weg naar onbekende verten, op weg naar ‘het leven’. Met vallen en opstaan, maar met schitterende uitzichten.

Het boek is geen handleiding of een ‘how to’-leerboek dat je met je verstand kunt benaderen. Het is een compacte beschrijving van het proces van bewustwording. Om zo’n proces te kunnen beschrijven, moet je dit uiteraard zelf hebben doorlopen. En dat is dan ook het geval.

Met dit boek wil ik inzicht geven in de manier waarop dit proces verloopt, mede omdat wij dagelijks mensen ontmoeten die op zoek zijn naar zichzelf. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen op weg te gaan, dan is het uiteindelijke doel je denken en voelen zo te integreren, dat je één wordt. En dan is er ook geen weg meer terug.

Je kunt dit boek bestellen door het bestelformulier hieronder in te vullen.

Giep van Werven dvd Ervaren tot op het bot Levenskunst coaching bewustwordingDVD ‘Ervaren tot op het bot…’

Deze DVD geeft onze visie over de schepping weer en hoe we daar als mens onze plek in hebben.  Die schepping gaat volgens ons vooral over het ervaren van alles wat er op ons afkomt en de pijn en emotionele lading die we daar bij oplopen. De mens is een multidimensionaal wezen, dat betekent dat we uit meerdere elementen bestaan die zo hun eigen agenda hebben. Enkele elementen zijn de Ziel, het Ego en het  ‘Ik ben’, waarbij de laatste een relatief onbekende is die echter een belangrijke rol speelt bij het kunnen omgaan met de omstandigheden hier op aarde.

Aan de hand van een animatiefilm wordt op humoristische wijze uitgelegd hoe het ‘besturingssysteem’ in elkaar zit en worden de drie elementen nader toegelicht. Vooral de definitie van de Ziel zal voor velen een verrassing zijn. Tevens bevat de DVD een korte film waarin deze visie aan de praktijk gekoppeld wordt. We zien een scène tussen man en vrouw, waarin de Ziel, het Ego en het ‘Ik ben’ duidelijk hun eigen rol spelen.

Je kunt deze DVD bestellen door het bestelformulier hieronder in te vullen.

Bestel- en betaalinformatie

Zowel het boek als de DVD kost € 14,95, plus € 4,95 verpak-, verzend- en administratiekosten. Totaal € 19,90*. Het is te bestellen via onderstaand formulier. Je kunt kiezen uit twee betaalmethodes: 1) éénmalige automatische incasso, of 2) het totaalbedrag zelf overmaken op bankrekening NL 02 INGB 0007 4629 70 ten name van: Levenskunst te Lieren, onder vermelding van ‘Bestelling boek’ of ‘Bestelling DVD’.

Het boek of de DVD zelf komen ophalen is ook mogelijk. Laat ons dat dan via het contactformulier weten. De verpak- en verzendkosten worden in dat geval natuurlijk niet in rekening gebracht. Ook als je meerdere exemplaren van het boek of de DVD wilt, plaats je je bestelling via het contactformulier, zodat we je kunnen laten weten wat de totale kosten van je bestelling worden.

Met het kiezen van een automatische incasso, verleen je machtiging aan Levenskunst, Molenvaart 8, 7364 BR in Lieren, bankrek. NL 02 INGB 0007 4629 70, om éénmalig het bovengenoemde bedrag van jouw hierboven genoemde bankrekening af te schrijven ten behoeve van het boek of de DVD.