Man-vrouw weekend 2022

In deze workshop willen wij verdieping geven aan het vrouwelijke en mannelijke principe, zodat een ieder vanuit zijn oorsprong kan (worden) ontvangen en creëren. Het thema van het weekend is Voorbij de gebondenheid.

De rolpatronen tussen man en vrouw zijn door de eeuwen heen door de cultuur ingeslepen en zijn stereotypen geworden. De sterke man, de zwakke vrouw, de bezorgde moeder, de strenge vader. We houden dat beeld in stand, omdat we alleen vanuit die bevestiging met elkaar kunnen omgaan. We plakken etiketten, we poetsen het beeld op en we oordelen, alles vanuit angst en wantrouwen.

Als je door die angst heen kunt gaan, zul je beseffen dat zo’n etiket helemaal niet bestaat. Dat je als man en als vrouw in liefde kunt leven en je verbinden, met oog voor de mannelijke- én de vrouwelijk kracht. Dat vraagt vertrouwen, acceptatie en overgave: onderwerpen die tijdens dit weekend ruim aan bod zullen komen.

Giep van Werven & Jannet Prinsen

De maximale groepsgrootte is 18 personen.

Datum: vrijdag 4 maart 2022 om 18:00 – zondag 6 maart 2022 om 15:00

Investering: Je investering voor deze workshop is 520,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Omdat de 2021-editie niet kon doorgaan, zit deze groep al vol. Je kunt je niet meer inschrijven.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte