Thema-weekend 2022

In deze thema-workshop willen we jullie in aanraking laten komen met communicatie vanuit wat je beleeft in plaats van wat je denkt. Dus uitwisselen van gevoelens in plaats van meningen.

Communicatie (zowel verbaal als non-verbaal) is onze manier om met onze omgeving in contact te treden. De wijze waarop je dit doet, bepaalt in sterke mate of dat wat je wilt communiceren ook daadwerkelijk overkomt. Vaak ondervind je hierbij obstakels, zowel intern als extern.

Intern, omdat je jezelf censureert in wat je wilt overbrengen. Vaak vanuit je eigen geconditioneerde kader en vanuit de ingeschatte reactie van je omgeving.

Extern, omdat je ofwel overruled, ofwel genegeerd of gewoon niet begrepen wordt.

Het is voor velen een opgave om te luisteren, zowel naar zichzelf als naar de ander, zonder daarbij in te vullen.

In deze workshop willen we dit thema oppakken en gaan we kijken naar communicatie vanuit wat je beleeft in plaats van wat je denkt. Het gaat dus om het uitwisselen van gevoelens in plaats van meningen.

Als je op deze wijze kunt communiceren, zal blijken dat je in staat bent om de discussie te transformeren tot de dialoog.

En dat is wezenlijk.

Giep van Werven & Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 22 personen.

Datum: vrijdag 9 dec. 2022 om 18:00 – zondag 11 dec. 2022 om 15:00

Investering: Je investering voor deze workshop is 520,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte