Systemisch werk-weekend 2024

In deze workshop willen wij met jullie verkennen hoe onze zielenthema’s in relatie staan tot onze levensvragen en uitdagingen. In de ziel waar je als mens mee verbonden bent, liggen namelijk de thema’s opgeslagen waar je in het leven mee te maken krijgt.

In de vorm van opstellingen bieden de krachtbronnen – die in de verschillende lagen van de ziel aanwezig zijn – de mogelijkheid om zich te verbinden met ons lichaam, denken en voelen, zodanig dat ze doordringen in ons bewustzijn.

Alles binnen de Eenheid is verbonden en heeft zijn eigen plek. Deze eigen plek heeft zijn eigen energetisch veld en het Weten dat daarmee is verbonden. Het doel is om de energie die geblokkeerd is weer te laten stromen, zodat we ons gewaar worden van de mogelijkheden op het pad naar bewustwording.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer voorafgaand aan de workshop zijn eigen vraag naar ons mailt. Zo stemmen wij af en doen ons best om ieders vraag of thema aan bod te laten komen. Wij verheugen ons erop samen met jullie te werken dit weekend.

Giep van Werven & Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 22 personen.

Datum: vrijdag 8 maart om 18:00 – zondag 10 maart 2024 om 15:00

Investering: Je investering voor deze workshop is 590,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte