Midweek mei 2023

Ook in mei bieden we een midweek aan. Deze vindt plaats van 8 t/m 12 mei 2023.

Herinner je wie je werkelijk bent
in de huidige tijd van transitie en verandering

Alertheid is middel
Bewustwording is doel
Onderhoud is input

Het proces van jezelf te herinneren, bewustwording, vraagt op gezette tijden input. Zoals elk proces, kan ook dit proces zonder energie van buitenaf geen doorgang kan vinden. Daarom organiseren wij in mei 2023 deze midweek, om met jullie het proces van verinnerlijking en bewustwording te laten voortgaan. Want in de huidige tijd van transitie en verandering, die gekenmerkt wordt door veel onrust, angst en dreiging, is het nog moeilijker dan anders om vanuit je basis te leven.

De plek waarop wij ons bevinden, de aarde, is immers een merkwaardige plek in het universum. Merkwaardig omdat we hier te maken hebben met het fenomeen ‘dualiteit’. Dualiteit is het verschijnsel van de schijnbare tegenstelling. Als je je daarbij realiseert dat alles verbonden is binnen de eenheid en wij hier 48 wetmatigheden van het Absolute verwijderd zijn, kun je je voorstellen dat het op deze plek uitermate lastig is om je te herinneren wie je werkelijk bent. Voeg daarbij het gegeven dat we allemaal, ad random, bij onze geboorte een persoonlijk pakketje hebben meegekregen (er zijn 9 pakketten), dan wordt deze herinnering nog lastiger.

We begeleiden je graag in dit proces en nodigen je van harte uit deel te nemen aan deze midweek waarin drie elementen centraal zullen staan: alertheid als middel, bewustwording als doel, onderhoud als input. Vijf dagen lang bieden we je ruimte om te reflecteren, te verdiepen en opnieuw te bezien wie je bent en waar je staat. En natuurlijk is er, zoals altijd, ook voldoende tijd voor jezelf en de ontmoeting met de ander.

Hartegroet,

Giep en Jannet

 

Datum: maandag 8 mei om 10:00 – vrijdag 12 mei 2023 om 15:00

Investering: Je investering voor deze midweek is 1175,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, vier overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte

We verheugen ons op een mooie week.