Dit najaar: de laatste workshopcyclus

Dit najaar organiseren we voor de allerlaatste keer de workshopcyclus. Wil je nog deelnemen? Denk je al maanden/jaren: “dat wil ik nog eens doen”? Dan is dit je (laatste) kans!

Tijden veranderen namelijk. Het leven gaat (schijnbaar) sneller, agenda’s vullen zich moeiteloos en keuzestress ligt op de loer.

We merken dat er steeds meer behoefte komt aan (kortere) themaweken en -weekenden, terwijl een complete cyclus-reeks soms lastig in te plannen blijkt. Het is tijd voor ons om daarop in te spelen.

Maar voor iedereen die de workshopcyclus nog op z’n ‘bucketlist’ heeft staan: de laatste cyclus start op 29 november! Wil je meedoen? Dat kan! Schrijf je nu in voor deze reeks van 6 weekenden. Weet je het nog niet helemaal zeker? Neem een optie. 

Ben jij benieuwd wie je werkelijk bent, voorbij alle bedachte vormen, aanpassingen en conditionering? Ben je bereid de patronen in je leven recht in de ogen te kijken en in twijfel te trekken? Durf jij je nieuwsgierigheid de ruimte te geven en je eigen stappen te zetten? 

Schrijf je dan nu in voor deze 6-delige cyclus. Alle data en meer informatie over de cyclus vind je hier. Eind november gaan we voor de laatste keer van start met een groep van minimaal 16 en maximaal 22 deelnemers. Wij hopen natuurlijk van harte dat jij er dan ook bij bent.

Hartegroet,

Giep en Jannet

PS: Je kunt je hier online inschrijven voor de cyclus, maar je mag ons uiteraard ook bellen of mailen.