Vrouwenweekend 2020

In deze workshop wil ik samen met jullie terug naar de oorsprong, om te onderzoeken wat wij vrouwen ons nog herinneren van ons oorspronkelijke Vrouw-Zijn.

Vrouw-Zijn is wezenlijk anders dan Man-Zijn; wij vrouwen hebben onze eigen specifieke kenmerken meegenomen sinds de geboorte. Maar hoe verhouden we ons tot deze kenmerken en herkennen we ze eigenlijk nog? Kun je als vrouw nog in harmonie met jezelf leven en durf je nog te vertrouwen op je eigen stille kracht?

Door de eeuwen heen heeft het Vrouw-Zijn vele gezichten gekend. We ontmoeten dit weekend de zachte vrouw, de krachtige vrouw, maar ook de vrouw die vecht, de vrouw die vlucht, en de vrouw die thuis wil komen in wie zij in wezen en aard is.

Hand in hand met onze specifieke kenmerken gaat onze eigen specifieke worsteling. We worstelen met de man die voorop gaat, de man die leidt. Maar ook met de man die dat – in onze ogen wellicht – niet kan. Eigenlijk strijden we met elke man om zijn daadkracht.

Maar strijden we uiteindelijk niet alleen met onszelf? Doordat we onze eigen waarde, onze eigen kracht, ons Zijn uit het oog verloren?

Ik nodig je uit om mee op zoek te gaan naar het Vrouw-Zijn in jezelf. Een weekend lang mag je ervaren waaruit jouw kracht als vrouw bestaat en hoe je bij jezelf als vrouw mag thuiskomen.

Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 22 personen.

Datum: vrijdag 15 mei 2020 om 18:00 – zondag 17 mei 2020 om 15:00

Investering: Je investering voor deze workshop is 485,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte