Themaweekend oktober 2023

Het thema van dit weekend is Intimiteit. Tijdens dit weekend vind je de ruimte voor reflectie en bieden we je verdieping op dit onderwerp.

In het algemeen wordt onder intimiteit verstaan een ervaring van verbondenheid. We bedoelen dan eigenlijk de verbondenheid met andere mensen, dieren of de natuur. Maar wat, als deze verbondenheid afhankelijk is van de beleving die we hebben en in grote mate wordt bepaald door het pakketje dat we bij ons dragen? Vanuit het pakket, dat wordt bewaakt door het ego, zullen we per definitie intimiteit in een verdraaiing beleven. Echte intimiteit is de intimiteit voorbij het pakket, die je in contact brengt met je essentie. Voorbij de conditionering, voorbij de overtuiging, voorbij de identificatie.

Deze intimiteit kan ontluisterend, meedogenloos eerlijk en ontwapenend zijn, maar brengt je in verbinding met je Ik Ben. Uiteindelijk kun je alleen jezelf ervaren. In deze workshop willen we met jullie onderzoeken hoe we deze intimiteit kunnen ontmoeten.

Giep van Werven & Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 22 personen.

Datum: vrijdag 27 oktober om 18:00 – zondag 29 oktober 2023 om 15:00

Investering: Je investering voor deze workshop is 560,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte