DVD

Levenskunst geeft in eigen beheer de volgende DVD uit:

"Ervaren tot op het bot..."

ervarenthumb

Op deze DVD geeft Giep van Werven zijn visie over de schepping en hoe we daar als mens onze plek in hebben.  Die schepping gaat volgens Giep vooral over het ervaren van alles wat er op ons afkomt en de pijn en emotionele lading die we daar bij oplopen. De mens is een multidimensionaal wezen, dat betekent dat we uit meerdere elementen bestaan die zo hun eigen agenda hebben.  Enkele elementen zijn de Ziel, het Ego en het  “Ik ben”, waarbij de laatste een relatief onbekende is die echter een belangrijke rol speelt bij het kunnen omgaan met de omstandigheden hier op aarde.

Aan de hand van een animatiefilm legt hij op humoristische wijze uit hoe het “besturingssysteem” in elkaar zit en worden de drie elementen nader toegelicht. Vooral zijn definitie van de Ziel zal voor velen een verrassing zijn. Tevens bevat de DVD een korte film waarin zijn visie aan de praktijk gekoppeld wordt. We zien een scène tussen man en vrouw  waarin de Ziel, het Ego en het “Ik Ben” duidelijk hun eigen rol spelen.

Giep van Werven: “Voor zover ik het begrepen heb is het ervaren in deze schepping niet gebaseerd op heel veel vreugde dus dat moeten we er vooral zelf in brengen”

Bekijk hier een korte trailer van de DVD.

Je kunt deze DVD bestellen door het bestelformulier in te vullen, of via de boekhandel. Het ISBN nummer is 978-90-808104-0-2.