Cyclusweekend 1 – Groep 23

Zeilen levenskunst metafoor Giep van Werven zeilboot

In een reeks van 6 workshops, verdeeld over een jaar, ga je op zoek naar je kern. En je ontdekt dat je een instrument hebt om om te gaan met de omstandigheden: je ondeelbare Ik.

Ben jij benieuwd wie je werkelijk bent, voorbij alle bedachte vormen, aanpassingen en conditionering? Ben je bereid de patronen in je leven recht in de ogen te kijken en in twijfel te trekken? Durf jij je nieuwsgierigheid de ruimte te geven en je eigen stappen te zetten?

Dan nodigen wij je uit voor een ontmoeting met jezelf. Want alleen als je jezelf kent, kun je afscheid nemen van je belemmerende patronen en automatismen. Dit afscheid is het startsein voor authentiek handelen als vrij individu.

De cyclus bestaat uit 6 weekenden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Stap voor stap kom je zo dichter bij je kern. Er is plaats voor ongeveer 20 personen die nadrukkelijk als groep functioneren. De groepsleden zijn elkaars spiegel, waarin je vaak heel duidelijk kunt zien wat jijzelf beleeft.

Meer informatie en alle data van de eerstvolgende cyclus

Je kunt ons ook altijd bellen op 055 – 506 2994 of mailen voor meer informatie of een persoonlijke toelichting.

Giep van Werven en Jannet Prinsen

 

Datum 1e workshop: vrijdag 2 oktober 2020 om 18.00 uur – zondag 4 oktober 2020 om 15.00 uur

Investering: Je investering per weekend is 485,- euro. Dit is incl. (vegetarisch) eten, twee overnachtingen en gebruik van de sauna.

Inschrijven: Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina kun je je inschrijven voor de hele cyclus van 6 weekenden. Of stuur ons een e-mail.

Locatie: Meeuwenveen Accommodaties  |  Adres en route: Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte