Bestelformulier Boek


"Een korreltje vertrouwen en een halve gram moed"


Het boek kost € 14,95, plus € 4,95 verpak-, verzend- en administratiekosten. Totaal € 19,90*. Het is te bestellen via onderstaand formulier. Je kunt kiezen uit twee betaalmethodes: 1) éénmalige automatische incasso, of 2) het totaalbedrag zelf overmaken op bankrekening NL02INGB0007462970 ten name van: Levenskunst te Lieren, onder vermelding van 'Boek-Een korreltje...'.

Het boek zelf komen ophalen is ook mogelijk. Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld. De verpak- en verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.


Als u gekozen heeft voor de automatische incasso graag hieronder uw bankrekening invullen.


Met het kiezen van een automatische incasso, verleen je machtiging aan Levenskunst, Molenvaart 8, 7364 BR in Lieren, banknr. NL02INGB0007462970 om éénmalig het bovengenoemde bedrag van jouw hierboven genoemde bankrekening af te schrijven.

* Kosten voor de verzending gebaseerd op één exemplaar. Bij twee tot twintig exemplarenwordt € 8,00 verpak-, verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Het boek wordt verpakt in een stevige kartonnen doos zodat het onbeschadigd wordt bezorgd. Verzend- en rembourskosten onder voorbehoud van tariefwijzigingen van TPG Post. Bij bestelling van meerdere exemplaren graag het aantal aangeven in het opmerkingenveld op het formulier. Ik neem dan contact met je op over de verzendkosten.

Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens zoals beschreven in onze privacy verklaring