Systemisch werk weekend

Alles binnen de Eenheid is verbonden en heeft zijn eigen plek. Deze eigen plek heeft zijn eigen energetisch veld en het Weten wat daarmee is verbonden. De ziel waarmee de mens verbonden is draagt veel informatie in zich, omdat hier de thema’s waar we in het leven mee te maken krijgen opgeslagen liggen.

In deze workshop willen wij met jullie verkennen hoe deze thema’s in relatie staan tot onze levensvragen en uitdagingen. Interventies in de vorm van opstellingen bieden de krachtbronnen - die in de verschillende lagen van de ziel aanwezig zijn - de mogelijkheid om zich te verbinden met ons lichaam, denken en voelen, zodanig dat ze doordringen in ons bewustzijn. Het doel is om de energie die geblokkeerd is weer te laten stromen, zodat we ons gewaar worden van de mogelijkheden op het pad naar bewustwording.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer zijn eigen vraag voorafgaande aan de workshop mailt naar onderstaand emailadres. Zo kunnen wij ons best doen om het programma zo samen te stellen dat ieders vraag of thema aan bod kan komen. Wij verheugen ons er op samen met jullie te werken dit weekend.

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar onderstaand emailadres onder vermelding van de naam en datum van de workshop. Je kunt hier alvast een folder downloaden.

 

Giep van Werven en Jannet Prinsen

 

Vorm      Workshop 
Datum   :   Zie planner
Duur   :   Van vrijdag 18:00 tot zondag 15:00
Kosten   :   485,- pp incl. (vegetarisch) eten en overnachtingen alsmede gebruik van sauna
Inschrijving   :   Via het aanmeldingsformulier
Begeleiding   :   Giep van Werven en Jannet Prinsen
Locatie   :   Meeuwenveen Accommodaties

 

Terug naar Workshops