Vrouwenweekend

Vrouw in haar kracht

vrouw1


In deze workshop wil ik samen met jullie onderzoeken wat wij vrouwen ons nog herinneren van ons oorspronkelijke Vrouw-Zijn.

Vrouw-Zijn is wezenlijk anders dan Man-Zijn; wij vrouwen hebben onze eigen specifieke kenmerken meegenomen sinds de geboorte. Maar hoe verhouden we ons tot deze kenmerken en herkennen we ze eigenlijk nog?

Zijn wij vrouwen nog in staat om in harmonie met onszelf te leven, durven wij nog uit te gaan van onze eigen stille kracht? Of laten we ons intimideren, vechten we met elk obstakel en is manipulatie het middel om te krijgen wat we hebben willen.

Hand in hand met onze specifieke kenmerken gaat onze eigen specifieke strijd. We strijden met de man die voorop gaat, de man die leidt. We strijden ook met de man die dat niet kan. Eigenlijk strijden we met elke man om zijn daadkracht. Maar strijden we uiteindelijk niet alleen met onszelf?

Zijn we onze eigen waarde uit het oog verloren?

Onze eigen kracht?

Ons Zijn, gaan verloochenen?

Vrouw-Zijn in beweging. Door de eeuwen heen heeft het Vrouw-Zijn vele gezichten gekend. Samen met jullie wil ik terug naar de oorsprong. We ontmoeten de vrouw die vecht, de vrouw die vlucht, en zijn op weg naar de vrouw die thuiskomt in wie zij in wezen en aard is.


Jannet Prinsen

 

De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 22 personen.

 

Vorm  Workshop 
Datum : Zie planner
Duur : Van vrijdag 18:00 tot zondag 15:00
Inschrijving : Via het aanmeldingsformulier
Kosten :

485,- pp incl. (vegetarisch) eten en overnachtingen alsmede gebruik van sauna. 

Begeleiding : Jannet Prinsen
Locatie : Meeuwenveen Accommodaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Workshops